JDG Specialrens

FACADERENS AF ALLE TYPER FACADER

Facaderens

+100 glade kunder

Hos JDG Specialrens tilbyder vi en grundig og skønsom facaderens af alle typer facader, i alle størrelser og i alle højder.

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 24 timer

Hvad kan i forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan resultaterne kan se ud.

Trin for trin guide

Fysisk møde hos jer

Enhver facaderens starter med et fysisk møde, der hvor facaderensen skal udføres. På mødet gennemgår vi grundigt facaden, hvor vi professionelt vil vejlede i mulighederne for rensning, med udgangspunkt i netop jeres facadetype.

Vi måler hele facadesarealet op, så vi kender det totale areal, til når vi efterfølgende udarbejder et samlet tilbud på opgaven.

Gratis prøverens

Inden mødets afslutning laver vi også gerne en prøverens af ca. 1 m2 facadeareal, så I har mulighed for at se før/efter resultatet.

Alt dette er gratis og uforpligtende for jer.

Tilbud

Efter besøget hos jer udarbejder vi et samlet tilbud på facaderensen. Tilbuddet fremsendes senest 24 timer efter besøget hos jer.

Rensningen

Når tilbuddet er accepteret af jer, starter vi rensningen af facaden.

 

Rensningen af facaden foregår med vores professionelle højtryksanlæg, hvor vi med rent og varmt vand skønsomt og effektivt renser facaden helt i bund. Vi bruger ingen kemikalier.

 

Vi gør kun brug af topprofessionelt og specialudviklet renseudstyr. Vandtryk, vandmængde og varme tilpasses individuelt til jeres facadetype.

Algebehandling

Efter rensningen anbefaler vi altid, at facaden påføres en algebehandling. Algebehandlingen vil desinficere facaden, så eventuelle tilbageværende algesporer nedbrydes. Det forebygger og forlænger resultatet af facaderensen.

Algebehandlingen kan påføres den våde facade efter rensen, og kan derfor også udføres samme dag som facaderensen.

Imprægnering

Vil I have en facade, som holder sig pæn mange år efter rensen, så skal I få imprægneret facaden.

Vores imprægnering lægger en usynlig barriere ovenpå jeres facade. Imprægneringen sikrer, at fugtoptaget i facaden reduceres markant, hvilket gør, at alger og mos ikke kan gro på overfladen. Det giver de optimale betingelser for et langvarigt og flot resultat.

Vilkår for imprægnering

For at vi kan påføre imprægneringen, skal overfladen være sugende. Det hjælper vi naturligvis med at vurdere allerede på første møde (trin 1).

Facaden skal endvidere være tør inden imprægneringen påføres, og derfor kan imprægneringen tidligst påføres dagen efter rensen, såfremt vind og vejr tillader det.

Vedligeholdelsen

Nu hvor I har fået renset jeres facade, vil vi anbefale, at I tilmeldes vores vedligeholdelsesaftale, så facaden fremstår pæn og indbydende i de næste mange år.

Alger spreder sig igennem mikroskopiske sporer i luften og vil over tid sætte sig på facade igen. Hos JDG Specialrens tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, hvor vi foretager et kvalitetstjek af jeres facade og udfører en algebehandling. Vedligeholdelsesaftalen sikrer, at jeres facade altid holdes fri fra alger, uden at I skal bekymre jer for, hvornår og hvordan dette gøres. Vi holder styr på det hele for jer!

Vi anbefaler algebehandling af facader 2. gange om året, forår og efterår.

FAQ

En facaderens er en metode hvor man mekanisk renser facaden for alger og skidt. Den mekaniske afrensning foregår med et professionelt højtryksanlæg, hvor vand under tryk bruges til at rengøre overfladen på facaden.

En typisk facaderens udføres i 3. step.

Step 1. – Din facade renses helt ren ved brug af vores højtryksanlæg, hvor vi alene bruger rent og varmt vand. Vi bruger kun specialiseret og tilpasset udstyr til opgaven.

Step 2. – Efter din facade er vasket helt ren, påfører vi en algebehandling, som desinficerer overfladen for eventuelle tilbageværende alger, lav og mos.

Step 3 – Er din facade sugende, så har vi når facaden er tør, mulighed for at påføre en klar og usynlig imprægnering.

Prisen for en facaderens beregnes pr. m2 plus en opstartspakke. Herudover afhænger prisen af hvilken pakke du vælger.

En typisk facaderens koster mellem 3.500 kr. – 7.500 kr.

Nej! Du behøver ikke at være hjemme under en facaderens, blot vi har adgang til en vandhane og arealet omkring facaden er ryddet for alle havemøbler, krukker, køretøjer mv.

NEJ! Vi renser kun med rent og varmt vand. Det mener vi er miljøvenligt!

Har du tilkøbt en algebehandling til din facaderens, så algebehandler vi din facade med produktet AlgeFri N ProFF.

AlgeFri N ProFF er lovligt og godkendt af Miljøstyrelsen i Danmark. Det er tillige det eneste produkt på markedet som ikke omfattet af opsamlingskravet i Danmark. Der er således ingen afstandskrav til vandløb, søer eller andre naturlige forekomster af vand.

AlgeFri N ProFF nedbrydes primært af jordbakterier og nedbrydes til vand og CO2 uden andre restprodukter.

Vi kan facaderense i de fleste højder, det kræver blot at facadearealet kan tilgås med en lift. Vi sørger selvfølgelig for en lift, hvis det er nødvendigt til opgaven.
Vi har også egen lift i JDG SPECIALRENS.

Når facaderensen er færdig vil du ikke opleve at det har svinet din ejendom.

Under arbejdets udførelsen er det uundgåeligt at svine lidt, men vi sørger ALTID for at skylle alle omkringliggende belægninger, hegn og planter rene. Vi pudser også alle vinduer nær facadearealet, så du blot skal nyde den rene facade, uden at bekymre dig om en efterfølgende rengøring.

Vi garanterer for en pæn oprydning!

Det er vigtigt at træer og buske ikke vokser op af facaden, da det vil medvirke til en hurtige tilsmudsning af facaden. Derudover er det godt at få algebehandlet facaden, da det hjælper til at holde facaden fri fra alger, så den altid fremstår ren og pæn.

Hos JDG Specialrens tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, hvor vi 2. gange årligt kommer og algebehandler din facade. Algebehandlingen desinficerer facaden så alger og lav ikke gror på den. I en vedligeholdelsesaftale skal du ikke selv gøre noget – vi klarer det hele for dig. Vi holder selvfølgelig styr på tidspunkterne og adviserer dig inden vi kommer og algebehandler.

Vores facadeimprægnering er en klar væske som sprøjtes oven på den tørre facade efter facaderensen, og som herefter danner en usynlig barriere. Når imprægneringen er tør vil du se at din facade perler vand når det regner.

Facadeimprægneringen hjælper til at reducere fugtoptaget i facaden. For at alger, mos og lav kan gro på facaden skal de alle have fugt, og når facadeimprægneringen reducerer fugtoptaget, så får de alle svært ved at gro på facaden.

Facadeimprægnering er den absolut bedste løsning, hvis du vil sikre, at din facade fremstår pæne og ren mange år efter facaderensen.

Nej! En facaderens gør ikke skade på din facade.

Vi renser facaden skånsomt med vores højtryksanlæg, hvor vi bruger 60-70 grader varmt vand. Det varmer vand sikrer at skidtet på facaden løsnes lettere, hvorved vi kan vaske med et lavere vandtryk. Jo højere vandtryk, desto større risiko er der for at beskadige overfalden på facaden.

Du bruger vel også varmt vand i køkkenvasken til at vaske dit service? Og når du går i brusebad, så bruger du vel også varmt vand? Varmt vand renser langt mere effektivt, og derfor skal du vælge et professionelt firma som bruger varmt vand til din renseopgave.

I princippet kan du godt selv vaske din facade, men det er et stort arbejde, og uden det rigtige udstyr er der stor risiko for at beskadige overfalden på facaden.

Når det kommer til højtryksrengøring, så er vandmængden fra din højtryksrenser meget vigtig for rengøringsevnen.
De fleste hobbyrensere som kan købes i byggemarkederne, de vasker med højt vandtryk og en lille vandmængde. Rengøringsevnen kommer altså fra det høje vandtryk, som giver en større risiko for at beskadige overfladen, da det er vandtrykket fremfor vandmængden som rengør overfladen.

Professionelle højtryksanlæg vasker med en stor vandmængde, som betyder at rengøringsevnen primært kommer fra mængden af vand, og mindre fra vandtrykket. Kan højtryksanlægget vaske med varmt vand, ja så er rengøringsevnen selvsagt forøget markant. En stor vandmængde og et lavere vandtryk er langt mere effektivt og skånsomt for facaden.

Vil du være sikker på at få en flot facade uden at overfladen beskadiges, så skal du gøre brug af et professionelt rensefirma som har et professionelt højtryksanlæg med varmt vand.

Det eneste du skal bidrage med til facaderensen er adgang til en vandhane samt at området omkring facaden er ryddet for køretøjer, havemøbler, krukker mv. Herefter klarer vi resten.

Nej! Du behøver ikke at være hjemme under en facaderens, blot vi har adgang til en vandhane og arealet omkring facaden er ryddet for alle havemøbler, krukker, køretøjer mv.

Vi tilbyder facaderens til alle typer erhvervskunder, institutioner, Det offentlige Danmark og privatkunder.

Du kan bestille en facaderens ved at:

  1. Udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden
  2. Skriv os en mail på info@jdg-specialrens.dk
  3. Ringe til os på tlf. 29 80 26 51
  4. Skriv til os på vores Facebook eller Instagram

Er din facade begroet med alger eller er den blevet beskidt og kedelig at se på?

Din facade renses grundigt og skønsomt med rent og varmt vand så den igen fremstår som ny. Efter facaderensen tilbyder vi at beskytte facaden med en imprægnering for et langvarigt og holdbart resultat.

Vi rådgiver professionelt med udgangspunkt i netop din facadetype.

Hvorfor få en facaderens?

En pæn og vedligeholdt facade kan gøre en stor forskel på, hvordan din bolig fremstår. Det kan derfor være en god idé at få en facaderens, hvor vi går i dybden med at fjerne snavs og alger, som kan sidde på facaden. Med en rens vil den fremstå som ny igen, og vi sikrer også et resultat, som holder i lang tid.

Alger og mos kan være skadende for din facade, da det kan gå ind og ødelægge materialet. Her gælder det om at få renset det, inden at det er for sent og derfor skal udskiftes. Det kan være dyrt i reparationer, og derfor anbefaler vi altid, at man får foretaget en rens af facaden med en algebehandling 1-2 gange årligt.

Får man foretaget en rens uden algebehandling, kan man risikere, at algerne vokser frem igen kort tid efter rensningen. Vores rens af facaden har derfor også en forebyggende effekt.

Skånsom og grundig facaderens

Vi sørger altid for, at vores ydelser udføres nænsomt og grundigt. På den måde får vi de bedste resultater, samtidig med at vi beskytter overfladen. Her har vi desuden fokus på at gøre vores ydelser så miljøbevidste som muligt, hvorfor vi kun bruger miljøgodkendte produkter til vores behandlinger, som er 100% kemikaliefrie.

Vi formår derfor at lave en behandling med fokus på miljøbeskyttelse samtidig med, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Vi afslutter alle vores behandlinger med en imprægnering, som skal sikre at resultatet og overfladen holdes ren og flot i lang tid. På den måde bliver den også mindre modtagelig for alger og andre ting, der kan vokse på den.

Vi kører ud til hele Sjælland samt Lolland & Falster

Hos JDG Specialrens kører vi ud til hele Sjælland samt Lolland, Falster og Møn, hvor vi tilbyder udvendig ejendomsrengøring. Her kan man både få solcellevask, belægningsrens og mange andre behandlinger, som vedligeholder og renser ejendommen.

Skal I sælge huset snart, eller er I træt af, at jeres ejendom fremstår kedelig og beskidt? Så kan en facaderens eller en af vores mange andre behandlinger være løsningen. Det kan netop gøre underværker for husets udseende at få en rens af facaden, fliserne eller træterrassen.

Du kan desuden både få hjælp til at finde din helt rette facaderens pris til både træ, fliser eller facaderens til mursten. Eller læse mere om vores facaderens på Sjælland, Odense, Randers eller andre danske byer.

Hvorfor kommer der alger på facaden?

I Danmark regner det mange gange årligt, og det er desværre rigtig gode vilkår for alger og andet bevoksning. Det rammer især facader, som ikke får så meget sol, da solen kan hjælpe med at udtørre algevæksten. Alger er ikke særlig kønne for husets overflade, da de misfarver facaden. Ofte viser det sig som små hvide, grønne eller sorte pletter, som er spredt ud på overfladen.

Udover det visuelle kan alger også have en skadende effekt på overfladen. Det gør det nemmere for fugt at trænge igennem, og det kan betyde fugtskader i husets fundament. Ved at bestille en facaderens hos os, får du også imprægneret facaden, som har en beskyttende effekt.

Pas på din bolig med en investering i facaderens, så boligen står fin i mange år frem.