JDG Specialrens

GRUNDIG FLISERENS FOR PRIVAT OG ERHVERV

Fliserens

+100 glade kunder

Hos JDG Specialrens tilbyder vi en grundig og skønsom fliserens af dine fliser, hvor vi med rent og varmt vand renser dine fliser helt i bund så de igen fremstår som nye.

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 24 timer

Hvad kan i forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan resultaterne for en fliser kan se ud.

Trin for trin guide

Fysisk møde hos jer

Inden vi starter en fliserens gennemgår vi flisearealet grundigt for at vurdere tilstanden på fliserne. Det har betydning for hvordan vi skal indstille vores anlæg, så fliserne rengøres skønsomt og effektivt.

Prøverens

Inden opstarten laver vi også gerne en prøverens af ca. 1 m2 træterrasse, så du har mulighed for at se før/efter resultatet. Er du ikke hjemme når vi udfører prøverensen, så ringer vi dig gerne op på FaceTime og viser dig resultatet.

Rensningen

Rensningen af fliserne foregår med vores professionelle højtryksanlæg, hvor vi med rent og varmt vand skønsomt og effektivt renser fliserne helt i bund. Vi bruger ingen kemikalier.
Fliserensen fjerner alt mos, alger, flisepest og ukrudtet mellem fliserne, så de igen vil fremstå pæne og rene.

Vi gør kun brug af topprofessionelt og specialudviklet renseudstyr. Vandtryk, vandmængde og varme tilpasses individuelt til din flisetype.

Algebehandling

Efter rensningen anbefaler vi som minimum at flisebelægningen påføres en algebehandling. Algebehandlingen vil desinficere fliserne, så eventuelle tilbageværende algesporer nedbrydes. Det forebygger og forlænger resultatet af fliserensen.

Algebehandlingen kan påføres den våde flisebelægning efter rensen, og kan derfor også udføres samme dag som fliserensen.

Imprægnering

Vil du have en flisebelægning som holder sig pæn mange år efter fliserensen, så skal du få imprægneret din flisebelægning.

Vores imprægnering lægger en usynlig barriere ovenpå dine fliser. Imprægneringen sikrer, at fugtoptaget i fliserne reduceres markant, hvilket gør at alger, mos og flisepest ikke kan gro på overfladen. Det giver de optimale betingelser for et langvarigt og flot resultat.

Flisebelægningen skal være tør inden imprægneringen påføres, og derfor kan imprægneringen tidligst påføres dagen efter rensen, såfremt vind og vejr tillader det.

Fugesand

Under rensen vil noget af fugesandet mellem fliserne vaskes væk, og det er derfor vigtigt at feje et nyt lag fugesand ud på fliserne. Fugesandet er med til at stabilisere belægningen så ikke fliserne skrider, ligesom sandet modvirker væksten af ukrudt og mos mellem fliserne.

Hos JDG Specialrens hjælper vi gerne med at udlægge nyt fugesand, men det er også en opgave du selv kan stå for.

Vedligeholdelsen

Nu hvor du har fået renset jeres belægning, vil vi anbefale at du tilmeldes vores vedligeholdelsesaftale, så belægningen fremstår pæn og indbydende i de næste mange år.

Alger spreder sig igennem mikroskopiske sporer i luften og vil over tid sætte sig på belægningen igen. Hos JDG Specialrens tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, hvor vi foretager et kvalitetstjek af din belægning og udfører en algebehandling. Vedligeholdelsesaftalen sikrer, at din belægning altid holdes fri fra alger, uden at du skal bekymre jer for hvornår og hvordan dette gøres. Vi holder styr på det hele for dig!

Vi anbefaler algebehandling af belægninger 2. gange om året, forår og efterår

FAQ

En fliserens er en metode hvor man mekanisk renser fliserne for alger, flisepest og mos. Den mekaniske afrensning foregår med et professionelt højtryksanlæg, hvor vand under tryk bruges til at rengøre overfladen på fliserne

En typisk fliserens udføres i 3. step.

Step 1. – Dine fliser renses helt rene ved brug af vores højtryksanlæg, hvor vi alene bruger rent og varmt vand. Vi bruger kun specialiseret og tilpasset udstyr til opgaven.

Step 2. – Efter at dine fliser er vasket helt rene, påfører vi en algebehandling, som desinficerer overfladen for eventuelle tilbageværende alger.

Step 3. Når fliserne er helt tørre påfører vi fliserne en klar og usynlig fliseimprægnering.

Ja! I langt de fleste tilfælde fjerner en fliserens ukrudtet mellem fliser.

Smart ikke? Du slipper for at lue ukrudt og får samtidig rene fliser. Det er en WIN-WIN.

Nej! Du behøver ikke at være hjemme under en fliserens, blot vi har adgang til en vandhane og flisearealet er ryddet for alle havemøbler, krukker, køretøjer mv.

Prisen for en fliserens beregnes pr. m2 plus en opstartspakke. Herudover afhænger prisen af hvilken pakke du vælger.

En typisk fliserens koster mellem 3.500 kr. – 7.500 kr.

Når fliserensen er færdig vil du ikke opleve at det har svinet din ejendom.

Under arbejdets udførelsen er det uundgåeligt at svine lidt, men vi sørger ALTID for at skylle alle omkringliggende facader, hegn og planter rene. Vi pudser også alle vinduer nær flisearealet, så du blot skal nyde de rene fliser, uden at bekymre dig om en efterfølgende rengøring.

Vi garanterer for en pæn oprydning!

Det er vigtigt at dine fuger mellem fliserne altid er fyldte med sand. Det hjælper til at modvirke væksten af ukrudt mellem fliserne. Derudover er det godt at få algebehandlet fliserne, det hjælper nemlig til at holde flisernes overflade fri fra alger og mos.

Hos JDG Specialrens tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, hvor vi 2. gange årligt kommer og algebehandler dine fliser. Algebehandlingen desinficerer fliserne så alger og mos ikke gror på dem. I en vedligeholdelsesaftale skal du ikke selv gøre noget – vi klarer det hele for dig. Vi holder selvfølgelig styr på tidspunkterne og adviserer dig inden vi kommer og algebehandler.

Vores fliseimprægnering er en klar væske som sprøjtes oven på de tørre fliser efter fliserensen, og som herefter danner en usynlig barriere. Når imprægneringen er tør vil du se at dine fliser perler vand når det regner.

Fliseimprægneringen trækker mellem 2-3 cm. ned i fliserne hvor den hjælper til at reducere fugtoptaget. For at alger, mos og flisepest kan gro på dine fliser skal de alle have fugt, og når fliseimprægneringen reducerer fugtoptaget, så får de alle svært ved at gro på fliserne.

Fliseimprægnering er den absolut bedste løsning, hvis du vil sikre, at dine fliserne fremstår pæne og rene mange år efter fliserensen.

Nej! Vi renser kun med rent og varmt vand. Det mener vi er miljøvenligt!

Har du tilkøbt en algebehandling til din fliserens, så algebehandler vi dine fliser med produktet AlgeFri N ProFF.
AlgeFri N ProFF er lovligt og godkendt af Miljøstyrelsen i Danmark. Det er tillige det eneste produkt på markedet som ikke omfattet af opsamlingskravet i Danmark. Der er således ingen afstandskrav til vandløb, søer eller andre naturlige forekomster af vand.
AlgeFri N ProFF nedbrydes primært af jordbakterier og nedbrydes til vand og CO2 uden andre restprodukter.

Nej! En fliserens gør ikke skade på dine fliser.

Vi renser fliserne skånsomt med vores højtryksanlæg, hvor vi bruger 60-70 grader varmt vand. Det varmer vand sikrer at skidtet på fliserne løsnes lettere, hvorved vi kan vaske med et lavere vandtryk. Jo højere vandtryk, desto større risiko er der for at beskadige overfalden på fliserne.

Du bruger vel også varmt vand i køkkenvasken til at vaske dit service? Og når du går i brusebad, så bruger du vel også varmt vand? Varmt vand renser langt mere effektivt, og derfor skal du vælge et professionelt firma som bruger varmt vand til din renseopgave.

I princippet kan du godt selv vaske dine fliser, men det er et stort arbejde, og uden det rigtige udstyr er der stor risiko for at beskadige overfalden på fliserne.

Når det kommer til højtryksrengøring, så er vandmængden fra din højtryksrenser meget vigtigt for rengøringsevnen.
De fleste hobbyrensere som kan købes i byggemarkederne, de vasker med højt vandtryk og en lille vandmængde. Rengøringsevnen kommer altså fra det høje vandtryk, som giver en større risiko for at beskadige overfladen, da det er vandtrykket fremfor vandmængden som rengør overfladen.
Professionelle højtryksanlæg vasker med en stor vandmængde, som betyder at rengøringsevnen primært kommer fra mængden af vand, og mindre fra vandtrykket. Kan højtryksanlægget vaske med varmt vand, ja så er rengøringsevnen selvsagt forøget markant. En stor vandmængde og et lavere vandtryk er langt mere effektivt og skånsomt for fliserne.

Vil du være sikker på at få flotte rene fliser uden at overfladen beskadiges, så skal du gøre brug af et professionelt rensefirma som har et professionelt højtryksanlæg med varmt vand.

Det eneste du skal bidrage med til fliserensen er adgang til en vandhane samt at flisearealet er ryddet for alle havemøbler, krukker, køretøjer mv. Herefter klarer vi resten.

Vi tilbyder fliserens til alle typer erhvervskunder, institutioner, Det offentlige Danmark og privatkunder.

Du kan bestille en fliserens ved at:

  1. Udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden
  2. Skriv os en mail på info@jdg-specialrens.dk
  3. Ringe til os på tlf. 29 80 26 51
  4. Skriv til os på vores Facebook eller Instagram

Få nye fliser med fliserens

Med en fliserens vil dine fliser fremstå som nye igen, og du kan igen nyde synet af flotter fliser på din ejendom. Det kan være en overskuelig proces, selv at kaste sig ud i at fjerne skidt og snavs mellem fliserne.

Her er der mange som tror, at det er nok at fjerne algerne og bevoksningen med en fliserugerenser. Her risikerer man dog, at bevoksningen kommer igen efter kort tid, hvorefter man kan starte forfra med projektet.

Det er derudover vigtigt, at man benytter gode produkter, som ikke gør skade på fliserne.En grundig rensning af fliser handler derfor også om, at bruge produkter og metoder, som efterlader et flot resultat, men som også virker forebyggende for alger og flisepest, som kan vokse mellem fliserne.

Slip af med alger og flisepest

Alger og flisepest er ikke særlig kønt, og det kan have stor betydning for udseendet af dine fliser. Flisepest viser sig ofte som små hvide pletter og kan være meget svære at komme af med. Det er generelt sværere at slippe af med end alger, da både lys og fugt skaber gode vilkår for deres vækst.

Den bedste måde at bekæmpe det på er derfor at få foretaget en fliserens, hvor vi også sørger for at afslutte med en imprægnering. Imprægneringen fungerer som en beskyttende barriere, som sprøjtes oven på de tørre fliser efter rensningen.

Her hjælper den med at reducere fugt, så alger og flisepest vil have sværere ved at gro på fliserne. Det vigtigste ved en behandling er at bevare flisernes overflade, da det er den, som beskytter flisen for bevoksning. Når vi er færdige med rensningen af fliser, tilbyder vi også at stabilisere belægningen med fugesand.

Fliserens uden kemikalier

Alle vores behandlinger udføres altid med produkter, som er 100% kemikalie frie. Dette giver de bedste vilkår for overfladerne, og det er også det sundeste valg for det udendørsmiljøet. Vi sikrer også, at vi skader så lidt som muligt på miljøet, og derfor bruger vi udelukkende miljøgodkendte produkter.

Vi forsøger derfor altid at udføre vores behandlinger så skånsomt for naturen som muligt, uden at gå på kompromis med resultatet. Når du booker en fliserens hos os, får du derfor en behandling, der sikrer et godt resultat med omtanke for mijøet.

Hvem er vi?

Hos JDG Specialrens udfører vi udvendig ejendomsrengøring som fliserens, tagrens, tagrenderens og meget mere. Ingen opgaver er hverken for store eller for små til os, så du skal bare give os et ring på +45 29 80 26 51 eller skrive en mail til info@jdg-specialrens.dk, hvis du har brug for vores hjælp til en opgave.

Vi tilbyder altid et uforpligtende og gratis besøg, hvor vi kan give et tilbud på en behandling. Du kan altid forvente professionel rådgivning, hvor der tages udgangspunkt i dine behov og ønsker for behandlingen.