Rens af alle typer belægninger

Har din virksomhed en belægning som er blevet mørk, beskidt og kedelige at se på? Eller måske er belægningen glat når det regner?

Belægningsrensningen

Hos JDG Specialrens tilbyder vi en grundig og skønsom belægningsrens af alle typer belægninger, lige fra traditionelle fliser til betondæk og asfalt. Vi renser med rent og varmt vand, så jeres belægning igen fremstår som ny. Efter belægningsrensen tilbyder vi at beskytte belægningen med en usynlig imprægnering, som sikrer et langvarigt og holdbart resultat.

Vi rådgiver altid professionelt med udgangspunkt i netop jeres belægningstype.

Hvad kan i forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan belægningsrens resultaterne kan se ud.

Trin for trin guide

Gennemgang

En hver belægningsrens starter med et fysisk møde der hvor belægningsrensen skal udføres. På mødet gennemgår vi grundigt belægningen, hvor vi professionelt vil vejlede i mulighederne for rensning, med udgangspunkt i netop jeres belægningstype.

Vi måler hele belægningsarealet op så vi kender det totale areal, til når vi efterfølgende udarbejder et samlet tilbud på opgaven.

Prøverens

Inden mødets afslutning laver vi også gerne en prøverens af ca. 1 m2 belægningsareal, så I har mulighed for at se før/efter resultatet.

Alt dette er gratis og uforpligtende for jer.

Tilbud

Efter besøget hos jer udarbejder vi et samlet tilbud på belægningsrensen. Tilbuddet fremsendes senest 24 timer efter besøget hos jer.

Vi gør kun brug af topprofessionelt og specialudviklet renseudstyr. Vandtryk, vandmængde og varme tilpasses individuelt til din flisetype.

Rensningen

Når tilbuddet er accepteret af jer starter vi rensningen af belægningen.

Rensningen af belægningen foregår med vores professionelle højtryksanlæg, hvor vi med rent og varmt vand skønsomt og effektivt renser belægningen helt i bund. Vi bruger ingen kemikalier.
Belægningsrensen fjerner alt mos, alger og flisepest, så belægningen igen vil fremstå pæn og ren. Har I en traditionel flisebelægning, så fjerner rensen også ukrudtet mellem fliserne.

Vi gør kun brug af topprofessionelt og specialudviklet renseudstyr. Vandtryk, vandmængde og varme tilpasses individuelt til jeres belægningstype.

Algebehandling

Efter rensningen anbefaler vi som minimum at belægningen påføres en algebehandling.

Algebehandlingen vil desinficere belægningen, så eventuelle tilbageværende algesporer nedbrydes. Det forebygger og forlænger resultatet af rensen.

Algebehandlingen kan påføres den våde belægning efter rensen, og kan derfor også udføres samme dag som belægningsrensen.

Imprænering

Vil I have en belægning som holder sig pæn mange år efter rensen, så skal I få belægningen imprægneret.

Vores imprægnering lægger en usynlig barriere ovenpå jeres belægning. Imprægneringen sikrer, at fugtoptaget i belægning reduceres markant, hvilket gør at alger, mos og flisepest ikke kan gro på overfladen. Det giver de optimale betingelser for et langvarigt og flot resultat.

Vilkår for imprægnering

For at vi kan påføre imprægneringen skal overfladen være sugende. Det hjælper vi naturligvis med at vurdere allerede på første møde (trin 1).

Belægningen skal være tør inden imprægneringen påføres, og derfor kan imprægneringen tidligst påføres dagen efter rensen, såfremt vind og vejr tillader det.

Fugesand

Er jeres belægning en traditionel flisebelægning, så vil noget af fugesandet mellem fliserne vaskes væk under rensen, og det er derfor vigtigt at feje et nyt lag fugesand ud på fliserne. Fugesandet er med til at stabilisere belægningen så fliserne ikke skrider, ligesom sandet modvirker væksten af ukrudt og mos mellem fliserne.

Hos JDG Specialrens hjælper vi selvfølgelig også med at udlægge nyt fugesand.

Vedligehold

Nu hvor I har fået renset jeres belægning, vil vi anbefale at I tilmeldes vores vedligeholdelsesaftale, så belægningen fremstår pæn og indbydende i de næste mange år.

Alger spreder sig igennem mikroskopiske sporer i luften og vil over tid sætte sig på belægningen igen. Hos JDG Specialrens tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, hvor vi foretager et kvalitetstjek af jeres belægning og udfører en algebehandling. Vedligeholdelsesaftalen sikrer, at jeres belægning altid holdes fri fra alger, uden at I skal bekymre jer for hvornår og hvordan dette gøres. Vi holder styr på det hele for jer!

Vi anbefaler algebehandling af belægninger 2. gange om året, forår og efterår.