Tagrenderens – dén vigtigst af dem alle!

Når det kommer til udvendig ejendomsrengøring, så er tagrenderens den absolut vigtigste. 

En grundig tagrenderens

Er dine tagrender fyldte med skidt og blade, så kan regnvand fra taget ikke ledes væk. Herved opstår der en stor risiko for, at regnvand vil løbe ind i konstruktionen, som vil forårsage alvorlige skader såsom råd, svamp og fugt.

Hos JDG Specialrens tilbyder vi en grundig tagrenderens af alle typer tagrender, i alle størrelser, og i op til 14 meters højde. Dine tagrender støvsuges med vores professionelle tagrendestøvsuger, hvor vi for enden af støvsugerrøret har monteret et kamera, som sikrer at alt skidt støvsuges op af tagrenderne.
Efter tagrenderensen tilbyder vi at sende billed- og videodokumentation af de rene tagrender.

Vi rådgiver professionelt med udgangspunkt i netop din ejendom.

Hvad kan i forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan fliserens resultaterne kan se ud.

Trin for trin guide

Gennemgang

Inden vi starter en tagrenderense gennemgår vi tagrenderne grundigt for at vurdere tilstanden og udformningen. Det har betydning for hvilke udstyr vi skal bruge, så tagrenderne rengøres skønsomt og effektivt.

Rensning

Rensningen af tagrenderne foregår med vores professionelle tagrendestøvsuger, hvor vi med teleskoprør støvsuger tagrenderne i op til 14 meter højde.
Under rensningen følger vi med på vores kamera forenden af støvsugerrøret, så vi hele tiden sikrer, at tagrenderne er rene inden vi bevæger os videre rundt på ejendommen.

Alt dette foregår direkte fra jorden uden brug af stige.

Vi gør kun brug af topprofessionelt og specialudviklet renseudstyr. Vandtryk, vandmængde og varme tilpasses individuelt til din flisetype.

Algebehandling

Efter rensningen fremsender vi billed- og videomateriale af de rene tagrender, hvis dette er aftalt på forhånd inden rensen.

Vedligehold

Det er vigtigt at dine tagrender holdes rene for at undgå risikoen for fugtskader, og her hjælper vi gerne med en fast vedligeholdelsesplan. Vedligeholdelsesplan sikrer, at dine tagrender rengøres som aftalt, uden at du skal bekymre dig for hvornår og hvordan dette gøres. Vi holder styr på det hele for dig.

FAQ

Dine tagrender renses med vores specialtilpasset støvsuger, hvor vi med teleskoprør fra jorden støvsuger dine tagrenderne helt rene.

Vores støvsuger er den kraftigste på markedet til tagrenderens, så her er du sikker på at alle blade samt skidt og møg støvsuges op af tagrenderne.

Vi kan rense dine tagrender i op til 16 meters højde, uden brug af lift eller stige.

Har du tagrender højere end 16 meter kan vi også være hjælpe med det, men det kræver blot at området omkring tagrenderne kan tilgås med en lift. Vi hjælper selvfølgelig med rådgivning herom.

Prisen for en tagrenderens fastsættes ud fra størrelsen af dit tagareal på din bolig.

En tagrenderens koster mellem 1.500 kr. – 2.000 kr. for et almindeligt parcelhus i op til 1½ plan.

Har du en større ejendom, så står vi selvfølgelig altid klar med en skarp og individuel pris til dig. Kontakt os gerne herom.

Nej! Du behøver ikke at være hjemme under en tagrenderens, blot vi har adgang til alle tagrender på din ejendom.

JA! Vores kamera for enden af støvsugerrøret kan både optage video og tage billeder som kan sendes til dig på mail efter rensen.

Nej! Vi går aldrig på taget under tagrenderensen.

Vi støvsuger tagrenderne fra jorden med vores specialtilpasset udstyr. Det er sikkert for os og skønsomt for taget.

Nej! En tagrenderens gør ikke skade på dine tagrender.

Med vores sortiment af specialudstyr til tagrenderens, kan vi altid finde dét udstyr som renser dine tagrenderne skånsomt og effekt, uden at de beskadiges.

Som udgangspunkt bruger vi ikke stiger til tagrenderensen, da vi støvsuger tagrenderne fra jorden med teleskoprør.

Der kan være tilfælde hvor tagrenden ikke er synlig fra jorden, og her vil vi bruge en stige for at inspicere tagrenden. Vi arbejder dog aldrig fra stigen

En tagrendernes svinger ikke! Da vi støvsuger tagrenderne opsamles alt skidt og møg i støvsugerens beholder.

Der kan være tilfælde hvor vi under rensen får skubbet skidt og møg ud over kanten på tagrenderne, som herefter lander på jorden. I sådanne tilfælde støvsuger vi selvfølgelig det skidt op som er faldet ned på jorden.

Ja! Vi tager alt affaldet med fra tagrenderne og deponerer det forsvarligt på genbrugspladsen.

Ja! Vi renser alle typer tagrenderne, i alle størrelser, i alle materialetyper og i alle udformninger.

Med vores sortiment af specialudstyr til tagrenderens, kan vi altid finde dét udstyr som passer til dine tagrender.

Ja! Hvis det er muligt at tilgå nedløbsrøret, så støvsuger vi også dem rene under tagrenderensen.

For at vi kan støvsuge nedløbsrøret er det vigtigt, at det nederste ”knæ”/bøjning på nedløbsrøret kan afmonteres, da vi så har mulighed for at støvsuge nedløbsrøret fra jorden. Vi hjælper selvfølgelig med rådgivning herom.

Har du et nedløbsrør som er stoppet, og som ikke kan støvsuges rent, så har vi også mulighed for at spule dét med vores højtryksanlæg.

Det er vigtigt at træer og buske ikke vokser henover tagrenderne, da blade og grene herfra vil medvirke til at stoppe tagrenderne.

Det er også vigtigt at dit tag er fri for mos. Under regn og blæst vil mos fra taget falde i tagrenderne og medvirke til at stoppe dem.

Har du mos på taget, så kan vi hos JDG Specialrens hjælpe med en algebehandling af taget som fjerner mos og alger.

Ja! Vi renser også sandfangsbrønde, så længe vi kan tilgå dem. Sandfangsbrøndene støvsuger vi med den samme støvsuger som vi støvsuger tagrender med, og du er derfor sikker på at få en helt ren sandfangsbrønd uden sand, blade og mos.

Vi tilbyder tagrenderens til alle typer erhvervskunder, institutioner, Det offentlige Danmark og privatkunder.

Du kan bestille en tagrenderens ved at:

  1. Udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden
  2. Skriv os en mail på info@jdg-specialrens.dk
  3. Ringe til os på tlf. 29 80 26 51
  4. Skriv til os på vores Facebook eller Instagram