Hvad er en algebehandling?

En algebehandling er en hvid skumvæske som påføres via vores højtryksanlæg i bilen. 

Sådan udføres algebehandling

Skumvæsken påføres den overflade som er begroet med alger, mos eller lav, hvorefter disse begroninger vil visne og deres rodnet vil slippe overfladen. Herefter skal regn, sne og vind vaske overfladen ren.

Ved en algebehandling er der ingen risiko for at beskadige overfladen.

Hos JDG SPECIALRENS bruger vi det eneste algebehandlingsmiddel som er godkendt af Miljøstyrelsen i Danmark og som ikke kræver opsamling. Med andre ord får du den mest miljørigtige algebehandling hos os.

Vi algebehandler typisk:

Hvad kan i forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan algerens resultaterne kan se ud.

Trin for trin guide

Gennemgang

Inden vi starter en algebehandling gennemgår vi grundigt overfladen, som skal algebehandles, for at vurdere tilstanden og overfladens type. Det har betydning for hvilke udstyr vi skal bruge til algebehandlingen samt hvilke algebehandlingsmiddel som er egnet bedst til opgaven.

Algebehandling

Algebehandlingen påføres via vores højtryksanlæg i servicebilen, som selv dosere den rette mængde algebehandlingsvæske til opgaven. Vores servicebil parkeres udenfor din ejendom, og det eneste vi har med ind på din ejendom er vores højtryksslange og påføringslanse.

Vores påføringslansen har en lang rækkevidde, så i langt de fleste tilfælde algebehandles overfladen direkte fra jorden uden brug at stige. Det gælder også algebehandlinger af tage.

Vedligehold

Algesporer spredes gennem luften og vil over tid sætte sig på overfladen igen. Ønsker du en algefri overflade så skal dennes algebehandles 2. gange årligt, og her hjælper vi gerne med en fast vedligeholdelsesplan. Vedligeholdelsesplan sikrer, at din overflade algebehandles som aftalt, uden at du skal bekymre dig for hvornår og hvordan dette gøres. Vi holder styr på det hele for dig.