JDG Specialrens

EFFEKTIV TRÆTERRASSERENS

+100 glade kunder

Vi tilbyder træterrasserens på hele Sjælland samt Lolland og Falster. Er din træterrasse blevet beskidt og kedelig at se på, eller er den glat når det regner? Så kontakt os i dag.

Få et tilbud

Træterrasserens 2

Vi vender tilbage inden for 24 timer

Hvad kan i forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan resultaterne af en træterrasserens kan se ud.

Trin for trin guide

Gennemgang

Inden vi starter en træterrasserensen gennemgår vi terrassen grundigt for at vurdere tilstanden på terrassebrædderne. Det har betydning for hvordan vi skal indstille vores anlæg, så terrassen rengøres skønsomt og effektivt.

Prøverens

Inden opstarten laver vi også gerne en prøverens af ca. 1 m2 fliseareal, så du har mulighed for at se før/efter resultatet. Er du ikke hjemme når vi udfører prøverensen, så ringer vi dig gerne op på FaceTime og viser dig resultatet.

Rensningen

Rensningen af træterrassen foregår med vores professionelle højtryksanlæg, hvor vi med rent og varmt vand skønsomt og effektivt renser terrassen helt i bund. Vi bruger ingen kemikalier.

Vi gør kun brug af topprofessionelt og specialudviklet renseudstyr. Vandtryk, vandmængde og varme tilpasses individuelt til din træterrasse.

Vi gør kun brug af topprofessionelt og specialudviklet renseudstyr. Vandtryk, vandmængde og varme tilpasses individuelt til din flisetype.

Algebehandling

Efter rensningen anbefaler vi altid at træterrassen påføres en algebehandling. Algebehandlingen vil desinficere træet, så eventuelle tilbageværende algesporer nedbrydes. Det forebygger og forlænger resultatet af træterrasserensen.

Algebehandlingen kan påføres den våde træterrasse efter rensen, og kan derfor også udføres samme dag som rensningen.

Imprægnering

Vil du have en flisebelægning som holder sig pæn mange år efter fliserensen, så skal du få imprægneret din flisebelægning.

Vores imprægnering lægger en usynlig barriere ovenpå dine fliser. Imprægneringen sikrer, at fugtoptaget i fliserne reduceres markant, hvilket gør at alger, mos og flisepest ikke kan gro på overfladen. Det giver de optimale betingelser for et langvarigt og flot resultat.

Flisebelægningen skal være tør inden imprægneringen påføres, og derfor kan imprægneringen tidligst påføres dagen efter rensen, såfremt vind og vejr tillader det.

Vedligeholdelsen

Nu hvor du har fået renset din træterrasse, vil vi anbefale at du tilmelder dig vores vedligeholdelsesaftale, så din terrasse fremstår pæn og indbydende i de næste mange år.

Alger spreder sig igennem mikroskopiske sporer i luften og vil over tid sætte sig på træet igen. Hos JDG Specialrens tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, hvor vi foretager et kvalitetstjek af din træterrasse og udfører en algebehandling. Vedligeholdelsesaftalen sikrer, at din terrasse holdes fri fra alger, uden at du skal bekymre dig for hvornår og hvordan dette gøres. Vi holder styr på det hele for dig.

Vi anbefaler algebehandling af træterrassen 2. gange om året, forår og efterår.

FAQ

En træterrasserens er en metode hvor man mekanisk renser træterrassen for alger og skidt. Den mekaniske afrensning foregår med et professionelt højtryksanlæg, hvor vand under tryk bruges til at rengøre overfladen på træterrassen.

En typisk træterrasserens udføres i 3. step.

Step 1. – Din træterrasse renses helt ren ved brug af vores højtryksanlæg, hvor vi alene bruger rent og varmt vand. Vi bruger kun specialiseret og tilpasset udstyr til opgaven.

Step 2. – Efter din træterrasse er vasket helt ren, påfører vi en algebehandling, som desinficerer overfladen for eventuelle tilbageværende alger, lav og mos.

Step 3. – Når træterrassen er helt tør påføre vi træet en klar og usynlig træimprægnering.

JA! Vi renser alle typer træterrasse. Det gælder både træterrasser af almindeligt træ, som f.eks. trykimprægneret brædder og det gælder også alle hårdtræsterrasser som f.eks. IPÈ, JATOBA, mfl.

Nej! Du behøver ikke at være hjemme under en træterrasserens, blot vi har adgang til en vandhane og træterrassen er ryddet for alle havemøbler, krukker, mv.

NEJ! Vi renser kun med rent og varmt vand. Det mener vi er miljøvenligt!

Har du tilkøbt en algebehandling til din træterrasserens, så algebehandler vi din træterrasse med produktet AlgeFri N ProFF.
AlgeFri N ProFF er lovligt og godkendt af Miljøstyrelsen i Danmark. Det er tillige det eneste produkt på markedet som ikke omfattet af opsamlingskravet i Danmark. Der er således ingen afstandskrav til vandløb, søer eller andre naturlige forekomster af vand.
AlgeFri N ProFF nedbrydes primært af jordbakterier og nedbrydes til vand og CO2 uden andre restprodukter.

NEJ! En træterrasserens gør ikke skade på dine terrassebrædder.

Vi renser træterrassen skånsomt med vores højtryksanlæg, hvor vi bruger 60-70 grader varmt vand. Det varme vand sikrer at skidtet på træterrassen løsnes lettere, hvorved vi kan vaske med et lavere vandtryk. Jo højere vandtryk, desto større risiko er der for at beskadige træet.

Du bruger vel også varmt vand i køkkenvasken til at vaske dit service? Og når du går i brusebad, så bruger du vel også varmt vand? Varmt vand renser langt mere effektivt, og derfor skal du vælge et professionelt firma som bruger varmt vand til din renseopgave.

Nej! Det er ikke nødvendigt at slibe træterrassen efter rensen. Vi rengør træterrassen skønsomt, så du ville IKKE oplevet af træet frønner/flosser.

Når terrassen er tør efter rensen kan den uden andet forarbejde påføre en imprægnering, olie eller maling.

Når træterrasserensen er færdig vil du ikke opleve at det har svinet din ejendom.

Under arbejdets udførelsen er det uundgåeligt at svine lidt, men vi sørger ALTID for at skylle alle omkringliggende facader, belægninger, hegn og planter rene. Vi pudser også alle vinduer nær terrassearealet, så du blot skal nyde den rene terrasse, uden at bekymre dig om en efterfølgende rengøring.

Vi garanterer for en pæn oprydning!

Prisen for en træterrasserens beregnes pr. m2 plus en opstartspakke. Herudover afhænger prisen af hvilken pakke du vælger.

En typisk træterrasserens koster mellem 3.500 kr. – 7.500 kr.

Det er vigtigt at træer og buske ikke vokser op på eller henover træterrassen, da det vil medvirke til en hurtige tilsmudsning af træterrassen. Derudover er det godt at få algebehandlet træterrassen, da det hjælper til at holde træterrassen fri fra alger, så den altid fremstår ren og pæn.

Hos JDG Specialrens tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, hvor vi 2. gange årligt kommer og algebehandler din træterrasse. Algebehandlingen desinficerer træterrassen så alger og lav ikke gror på den. I en vedligeholdelsesaftale skal du ikke selv gøre noget – vi klarer det hele for dig. Vi holder selvfølgelig styr på tidspunkterne og adviserer dig inden vi kommer og algebehandler.

Vores træimprægnering er en klar væske som sprøjtes oven på den tørre træterrasse efter træterrasserensen, og som herefter danner en usynlig barriere. Når imprægneringen er tør vil du se at din træterrasse perler vand når det regner.

Træimprægneringen hjælper til at reducere fugtoptaget i træterrassen. For at alger og lav kan gro på træterrassen skal de alle have fugt, og når træimprægneringen reducerer fugtoptaget, så får de alle svært ved at gro på træterrassen.

Træimprægnering er den absolut bedste løsning, hvis du vil sikre, at din træterrasse fremstår pæn og ren mange år efter træterrasserensen.

En algebehandling desinficerer overfladen på din træterrasse. Det betyder, at hvis træterrasse er angrebet af alger og lav så vil algebehandlingen stoppe væksten af disse.

Alger spreder sig igennem mikroskopiske sporer i luften og vil over tid sætte sig på træterrassen igen. Derfor er det vigtigt løbende at få algehandlet træterrassen så algevæksten holdes nede. Vi anbefaler en algebehandling 2. gange årligt for det optimale resultat.

Har du fået din træterrasse imprægneret så er det også stadig en god ide at få den algebehandlet. Imprægneringen sikrer, at der ikke kan trænge noget ind i træterrassen, men der vil altid kunne lægge sig noget oven på træterrassen. Her sikrer algebehandlingen, at det snavs og skidt som lægger sig oven på træterrassen, let og ubesværet kan skyldes væk af regn, sne og slud.

I princippet kan du godt selv vaske din træterrasse, men det er et stort arbejde, og uden det rigtige udstyr er der stor risiko for at beskadige overfalden på træterrassen.

Når det kommer til højtryksrengøring, så er vandmængden fra din højtryksrenser meget vigtigt for rengøringsevnen.
De fleste hobbyrensere som kan købes i byggemarkederne, de vasker med højt vandtryk og en lille vandmængde. Rengøringsevnen kommer altså fra det høje vandtryk, som giver en større risiko for at beskadige overfladen, da det er vandtrykket fremfor vandmængden som rengør overfladen.
Professionelle højtryksanlæg vasker med en stor vandmængde, som betyder at rengøringsevnen primært kommer fra mængden af vand, og mindre fra vandtrykket. Kan højtryksanlægget vaske med varmt vand, ja så er rengøringsevnen selvsagt forøget markant. En stor vandmængde og et lavere vandtryk er langt mere effektivt og skånsomt for træterrassen.

Vil du være sikker på at få en flot træterrasse uden at overfladen beskadiges, så skal du gøre brug af et professionelt rensefirma som har et professionelt højtryksanlæg med varmt vand.

Vi tilbyder træterrasserens til alle typer erhvervskunder, institutioner, Det offentlige Danmark og privatkunder.

Du kan bestille en træterrasserens ved at:

  1. Udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden
  2. Skriv os en mail på info@jdg-specialrens.dk
  3. Ringe til os på tlf. 29 80 26 51
  4. Skriv til os på vores Facebook eller Instagram

Grundig og skønsom rensning af træterrasse

Hos JDG Specialrens tilbyder vi en grundig og skønsom rensning af træterrasse med højtryksrenser til alle typer af træterrasser i alle størrelser. Vi renser med rent og varmt vand, og med lavt vandtryk. Varmen og det lave vandtryk sikrer en effektiv rengøring uden risiko for at træet flosser-frønner. Slibning er derfor ikke nødvendigt efter træterrasserensen.

Efter træterrasserensen tilbyder vi at beskytte din træterrasse med en usynlig imprægnering, som sikrer at det flotte resultat bevares mange år frem.

Vi rådgiver professionelt med udgangspunkt i netop din trætype.

Fordelene ved rensning af træterrasse

Der er mange fordele ved træterrasserens, hvis det udføres regelmæssigt. Udover at det åbenlyst forbedrer din terrasses visuelle udtryk, er der også en række praktiske fordele forbundet med det.

Når man fjerner alger og snavs, som kan sidde i træbrædderne, forlænger man også levetiden på sin terrasse. Dette skyldes, at alger eller skimmelsvamp ødelægger træets struktur, og dette kan ikke genoprettes, hvis det først er ødelagt.

Vi går derfor ind og fjerner de skadelige elementer og sørger for, at din terrasse efterlades flot og ren. En rensning af træterrasse med højtryksrenser vil også forbedre udseendet af ejendommen, hvor en terrasse med flotte og rene træbrædder kan øge værdien af boligen, hvor den vil fremstå nyere og vedligeholdt.

På den måde vil det også være mere sikkert at gå på den, da alger og snavs kan gøre overfladen glat. En glat overflade kan betyde ulykker, hvor især børn kan være udsatte, når de løber over de glatte brædder.

Miljøgodkendte produkter

Hos JDG Specialrens har vi fokus på miljøet, og derfor bruger vi kun miljøgodkendte produkter til vores behandlinger. Vi mener nemlig, at det både er det bedste for vores klode og for din terrasse, hvor vi sørger for en skånsom, men meget effektiv, behandling af høj kvalitet.

Vores produkter er også 100% kemikaliefrie, da kemikalier kan gå ind og skade de sarte træbrædder. I stedet bruger vi effektive behandlingsprodukter, som går i dybden med at rense træbrædderne uden at forvolde skade på dem. Dette gælder også til vores facaderens, fliserens og alle vores andre ydelser.

Trænger du til en rensning af træterrasse med højtryksrenser eller måske en fliserens? Så ring til os på +45 29 80 26 51 eller skriv en mail til info@jdg-specialrens.dk.

Kan man selv stå for rensning af træterrasse?

Nogle vælger selv at prøve kræfter med rensning af træterrasse. Dette kan dog ende i, at man ødelægger træbræddernes overflade, hvis man ikke bruger de rigtige produkter eller værktøjer. Man kan også risikere, at brædderne løfter sig, og at der dermed kommer ujævnheder i overfladen.

Hvis du selv kaster dig ud i rensningen, anbefaler vi ikke, at du bruger en højtryksrenser, da det kan beskadige træet, hvis man ikke gør det nænsomt. Når vi udfører rensen, bruger vi et højtryksanlæg med 60-70 grader varmt vand. Her vi sørger for, at trykket er kraftigt nok til, at skidtet bliver fjernet, men uden at der er risiko for, at det skader træbrædderne.

Det er også vigtigt, at du sætter dig ind i hvilke materialer, der er bedst for din terrasse. Der kan være stor forskel på træsorterene, og hvis ikke du bruger de rigtige behandlingsprodukter, kan det skade brædderne eller efterlade et dårligt resultat.

Vil du derfor være helt sikker på, at din terrasse får den bedste behandling, og efterlades flot og ren, står vi altid klar til at hjælpe dig!