FACADERENS PRIS – HVAD KOSTER DENNE SERVICE?

Bliv her klogere på vores facaderens pris hos JDG Specialrens. Vi hjælper til alle typer facader, i alle størrelser og i alle højder.

Bliv klogere på hvad facaderens koster

Facaderens pris afhænger selvfølgelig af størrelsen på den specifikke opgave. Hos JDG Specialrens udfører vi rens af alle slags facader og til alle typer af kunder ligefra erhvervskunder og institutioner til det offentlige Danmark og privatkunder.

Hvis du er interesseret i en facaderens, er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Hermed ved du præcis, hvad du prismæssigt har at forholde dig til. Men du kan også få en fornemmelse af lejet for facaderens pris ved at læse med her.

Få et tilbud

Vælg din lokation og ønskede ydelse, og så vender vi retur med en prisberegning

Hvad kan I forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan fliserens resultaterne kan se ud.

Hvad koster en facaderens?

Hos JDG Specialrens koster en facaderens typisk mellem 3.500 og 7.500 kroner. Prisen varierer, da vi beregner den pr. m2. Jo større din facade er, jo mere koster vores rensning af den. Udover kvadratmeterprisen betales også en pris for en opstartspakke. Prisen på opstartspakken er i øjeblikket 995 kr. inkl. moms. Dertil kommer eventuel liftleje, hvis det bliver nødvendigt. 

Vi vurderer hver opgave individuelt, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os og få et tilbud på din specifikke opgave.

Læs mere om vores services om facaderens på Sjælland, i Odense og anbefalinger i Randers.

Hvad får jeg for min facaderens pris?

Uanset hvilken pakke du vælger, får du en grundig og nænsom rensning og algebehandling for din facaderens pris. Rensningen foretages af specialister på området og foregår med vores professionelle højtryksanlæg, som med rent og varmt vand under tryk renser din facade helt i bund. 

Udover et helt rent og præsentabelt ydre, er en facaderens med til at beskytte din facade. Alger og mos kan være skadeligt og ødelæggende for en facade. Når først din facade er renset helt i bund, anbefaler vi, at den algebehandles to gange årligt. Algebehandlingen skal ses som en vedligeholdelse, der gør, at du undgår at skulle betale for en facaderens igen. 

En algebehandling koster typisk kun en tiendedel af, hvad en facaderens koster. For din facaderens pris får du altså en god investering, der fremadrettet vil spare dig mange penge.

JDG Specialrens kører ud til hele Sjælland samt Lolland og Falster

Vi tilbyder facaderens på hele Sjælland samt på Lolland, Falster og Møn. Udover facaderens udfører vi alt inden for udvendig rengøring af din ejendom – lige fra tagrens og tagrenderens til træterasserens og solcellevask.

Vi oplever fuld kundetilfredshed på Trustpilot. Skal vi også hjælpe dig? Hør mere om vores ydelser indenfor udvendig ejendomsrengøring og få en facaderens pris på din opgave ved at kontakte os på  telefon +45 29 80 26 51 eller mail info@jdg-specialrens.dk.