Algerens på Møn, Sydsjælland, Lolland & Falster

En algerens gør underværker på en overflade begroet med alger, mos og lav. Vi renser alle typer af tage og træterasser samt langt de fleste facader og belægninger.

Sådan foregår en algerens

Når vi kører ud og laver algerens, påfører vi en skumvæske, der får al uønsket begroning som alger, mos og lav til at visne og slippe overfladen. Vind og vejr vil herefter sørge for at vaske overfladen helt ren. 

For os er det vigtigt at rense alle overflader så skånsomt og miljøvenligt som overhovedet muligt. Hos JDG SPECIALRENS bruger vi derfor kun midler, som er godkendt af Miljøstyrelsen i Danmark. Vi går altid nøjsomt til værks, så der ikke er risiko for at beskadige overfladen. 

Vores algerens dækker:

Få et tilbud

Vælg din lokation og ønskede ydelse, og så vender vi retur med en prisberegning

Hvad kan I forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan både vores algerens og fliserens resultater kan se ud.

Vejledning til efterfølgende vedligehold

Når din overflade er helt fri for alger og belægning, kan du nyde resultatet. Men alger vil desværre over tid sætte sig på overfladen igen. Det kan ikke undgås, da de spredes gennem luften. Derfor anbefales det at vedligeholde resultatet med en algebehandling to gange årligt. 

JDG SPECIALRENS hjælper gerne med en fast vedligeholdelsesplan. Vi holder styr på, hvornår det igen er tid, så du ikke skal bekymre dig om, hvornår og hvordan behandlingen skal udføres.

Får et uforpligtende tilbud på algerens

Kunne din facade, terrasse eller dit tag trænge til en professionel algerens? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Vi står også altid parat til at hjælpe dig på telefon +45 29 80 26 51 og mail info@jdg-specialrens.dk

Og har du flere behov inden for udvendig ejendomsrengøring, kan vi slå to fluer med ét smæk. Vi udfører nemlig også tagrens, belægningsrens, facaderens af mursten og meget andet. Og er du nysgerrig på, hvad det koster, så se for eksempel pris på facaderens.