Facaderens mursten

Få hjælp til din facaderens på mursten med JDG Specialrens. Vi tilbyder hjælp til private såvel som erhverv i alle forskellige størrelser og brancher.

Skånsom rensning af din murstensfacade

En facaderens af mursten kan gøre en kæmpe forskel for en bygnings ydre fremtoning. I Danmark skal der ikke så meget til, før en facade bliver beskidt at se på. Det skyldes, at de danske vejrforhold med meget regn og (i perioder) begrænset sol gør, at alger, bevoksning og andet skidt har gode betingelser for at vokse frem. Det sætter sig i murværk og misfarver facaden.

I det hele taget er det nok de færreste, der synes, at en facade fyldt med skidt og møg er særligt køn. Men det er der heldigvis råd for.

Få et tilbud

Vælg din lokation og ønskede ydelse, og så vender vi retur med en prisberegning

Hvad kan I forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan fliserens resultaterne kan se ud.

JDG Specialrens foretager facaderens af mursten og andre typer af facader

Hos JDG Specialrens kører vi ud til hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Vi udfører alt inden for udvendig ejendomsrengøring for både det offentlige og for private, institutioner og erhvervskunder. 

Vores facaderens mursten er en dybdegående rengøring af din murstensfacade. Vi fjerner skidt og snavs samt alger og mos, så din facade igen kan stå knivskarpt. 

Udover de æstetiske fordele, der er ved en facaderens, sikrer en regelmæssig rengøring, at din facade holder i mange år endnu. Alger og mos kan nemlig være særdeles skadelige for murværk og andre facader, og en rens samt algefjerning er dermed også en klog investering i en sund facade.

Hvordan foregår en facaderens?

Hos JDG Specialrens foregår en facaderens af murværk i tre step:

  1. Vi renser din facade helt ren ved brug af et højtryksanlæg. Vi bruger altid rent og varmt vand til rensningen. 
  2. Når din facade er helt ren, påfører vi en algebehandling. Den desinficerer for alger, lav og mos.
  3. Til slut påføres en klar og usynlig imprægnering, som sikrer, at resultatet holder så længe som muligt.

Vores rens er 100% kemikaliefri, og vi bruger kun specialiseret og tilpasset udstyr til din facaderens af mursten. Vores specialister går altid grundigt og skånsomt til værks. Vi bruger varmt vand, så vi kan fjerne snavset med et relativt lavt vandtryk. Ved brugen af for højt et vandtryk er der nemlig risiko for, at din facade bliver beskadiget – det vil vi selvfølgelig ikke risikere.

Få et uforpligtende tilbud på facaderens mursten

Vi oplever fuld kundetilfredshed på Trustpilot. Skal vi også hjælpe dig med en grundig og professionel facaderens? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig på telefon +45 29 80 26 51 eller mail info@jdg-specialrens.dk

Og hvis du ikke vil nøjes med en facaderens af dit murværk, så udfører vi også mange andre opgaver inden for udvendig ejendomsrengøring. Se for eksempel mere om vores ydelser inden for tagrens, fliserens og belægningsrens.