FAQ vinduespolering

Her kan du se de oftest stillede spørgsmål omkring vinduespolering

Til den udvendige vinduespolering gør vi brug af et vaskeanlæg. Vaskeanlægget producerer ”ultra-rent-vand”, også kendt som demiraliseret vand, og i kombination med vores vandførende vaskestænger rengør vi dine vinduer.
Det er en skønsom og effektiv metode til at få dine vinduer krystalklare.

Til den indvendige vinduespolering gør vi brug af den traditionelle skraber, hvor vi først sæber vinduerne ind og derefter skraber dem rene.

JA! Når vi vasker vinduerne udvendigt vasker vi også rammerne med.

Det synes vi giver det flotteste resultat! Og det koster ikke ekstra – det er inkluderet i alle vores priser.

Prisen for en vinduespolering beregnes ud fra størrelsen af din bolig samt hvilken type bolig du bor i.

En typisk vinduespolering koster mellem 445 kr. – 545 kr. inkl. moms.

Er du privatkunde kan du til vinduespolering gøre brug af dit servicefradrag på din årsopgørelse. Det betyder, at efter servicefradraget koster en typisk vinduespolering mellem 329 kr. – 403 kr. inkl. moms.

Ja! Størstedelen af vores kunder har en fast aftale på vinduespolering.

Vi tilbyder som udgangspunkt en fast aftale hver 4., 8., eller 12. uge, men har du et andet ønske kan vi helt sikkert være behjælpelig med det.

Du kan bestille en vinduespolering ved at:

  1. Udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden
  2. Skriv os en mail på info@jdg-specialrens.dk
  3. Ringe til os på tlf. 29 80 26 51
  4. Skriv til os på vores Facebook eller Instagram

Ja vi tilbyder også indvendig vinduespolering.

Til den udvendige vinduespolering behøver du ikke at være hjemme, blot vi har adgang til alle vinduer rundt på din ejendom.
Husk derfor at åbne alle havelåger, porte mv.

Til den indvendige vinduespolering ser vi gerne at du er hjemme når vi kommer. Er det ikke muligt for dig at være hjemme, så kan vi også aftale at du lægger nøglen i en nøgleboks eller lignende.

De fleste af vores privatkunder får pudset vinduer hver 4. uge eller hver 8. uge. Vi har også butiksejere som får pudset vinduer hver uge.

Hos JDG SPECIALRENS er vi behjælpelig med vinduespolering i alle tidsintervaller. Vi tilbyder som udgangspunkt hver 4., 8., eller 12. uge, men har du et andet ønske kan vi helt sikkert være behjælpelig med det.

Ved en almindelig vinduespolering fjernes skidt, møg, pollen, fugleklatter og vejfilm.

Har du maling, olie, mørtel, klistermærker eller andet meget fastsiddende på din vinduer, så fjernes det ikke ved en almindelig vinduespolering. Har du svære kalkpletter på vinduerne så fjernes disse heller ikke.

Ovenstående er vi selvfølgelig behjælpelig med at fjerne, men det kræver en særskilt bestilling, da sådan opgave er langt mere tidskrævende end en traditionel vinduespolering.

Til den udvendige vinduespolering er det vigtigt at vi har adgang til alle vinduer rundt på din ejendom. Husk derfor at åbne alle havelåger, porte mv.

Til den indvendige vinduespolering er det vigtigt at arealet omkring vinduerne som skal pudses er ryddet. Ryd derfor gerne vindueskarme for vaser, lysestager mv.

Vi tilbyder vinduespolering til alle typer erhvervskunder, institutioner, Det offentlige Danmark og privatkunder.

Vi kan udføre vinduespolering i de fleste højder. Vores teleskopstænger kan udvendigt nå op til 20 meter.

Er det nødvendigt med en lift til opgaven, så står vi selvfølgelig for bestillingen af denne. Vi har også egen lift i JDG SPECIALRENS.

JA! Vi udfører også udvendig vinduespolering i regnvejr.

Er der tale om kraftig slagregn, kraftig blæst eller storm, så indstiller vi arbejdet.