FAQ fliserens

Her kan du se de oftest stillede spørgsmål omkring fliserens

En fliserens er en metode hvor man mekanisk renser fliserne for alger, flisepest og mos. Den mekaniske afrensning foregår med et professionelt højtryksanlæg, hvor vand under tryk bruges til at rengøre overfladen på fliserne

En typisk fliserens udføres i 3. step.

Step 1. – Dine fliser renses helt rene ved brug af vores højtryksanlæg, hvor vi alene bruger rent og varmt vand. Vi bruger kun specialiseret og tilpasset udstyr til opgaven.

Step 2. – Efter at dine fliser er vasket helt rene, påfører vi en algebehandling, som desinficerer overfladen for eventuelle tilbageværende alger.

Step 3. Når fliserne er helt tørre påfører vi fliserne en klar og usynlig fliseimprægnering.

Ja! I langt de fleste tilfælde fjerner en fliserens ukrudtet mellem fliser.

Smart ikke? Du slipper for at lue ukrudt og får samtidig rene fliser. Det er en WIN-WIN.

Nej! Du behøver ikke at være hjemme under en fliserens, blot vi har adgang til en vandhane og flisearealet er ryddet for alle havemøbler, krukker, køretøjer mv.

Prisen for en fliserens beregnes pr. m2 plus en opstartspakke. Herudover afhænger prisen af hvilken pakke du vælger.

En typisk fliserens koster mellem 3.500 kr. – 7.500 kr.

Når fliserensen er færdig vil du ikke opleve at det har svinet din ejendom.

Under arbejdets udførelsen er det uundgåeligt at svine lidt, men vi sørger ALTID for at skylle alle omkringliggende facader, hegn og planter rene. Vi pudser også alle vinduer nær flisearealet, så du blot skal nyde de rene fliser, uden at bekymre dig om en efterfølgende rengøring.

Vi garanterer for en pæn oprydning!

Det er vigtigt at dine fuger mellem fliserne altid er fyldte med sand. Det hjælper til at modvirke væksten af ukrudt mellem fliserne. Derudover er det godt at få algebehandlet fliserne, det hjælper nemlig til at holde flisernes overflade fri fra alger og mos.

Hos JDG Specialrens tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, hvor vi 2. gange årligt kommer og algebehandler dine fliser. Algebehandlingen desinficerer fliserne så alger og mos ikke gror på dem. I en vedligeholdelsesaftale skal du ikke selv gøre noget – vi klarer det hele for dig. Vi holder selvfølgelig styr på tidspunkterne og adviserer dig inden vi kommer og algebehandler.

Vores fliseimprægnering er en klar væske som sprøjtes oven på de tørre fliser efter fliserensen, og som herefter danner en usynlig barriere. Når imprægneringen er tør vil du se at dine fliser perler vand når det regner.

Fliseimprægneringen trækker mellem 2-3 cm. ned i fliserne hvor den hjælper til at reducere fugtoptaget. For at alger, mos og flisepest kan gro på dine fliser skal de alle have fugt, og når fliseimprægneringen reducerer fugtoptaget, så får de alle svært ved at gro på fliserne.

Fliseimprægnering er den absolut bedste løsning, hvis du vil sikre, at dine fliserne fremstår pæne og rene mange år efter fliserensen.

Nej! Vi renser kun med rent og varmt vand. Det mener vi er miljøvenligt!

Har du tilkøbt en algebehandling til din fliserens, så algebehandler vi dine fliser med produktet AlgeFri N ProFF.
AlgeFri N ProFF er lovligt og godkendt af Miljøstyrelsen i Danmark. Det er tillige det eneste produkt på markedet som ikke omfattet af opsamlingskravet i Danmark. Der er således ingen afstandskrav til vandløb, søer eller andre naturlige forekomster af vand.
AlgeFri N ProFF nedbrydes primært af jordbakterier og nedbrydes til vand og CO2 uden andre restprodukter.

Nej! En fliserens gør ikke skade på dine fliser.

Vi renser fliserne skånsomt med vores højtryksanlæg, hvor vi bruger 60-70 grader varmt vand. Det varmer vand sikrer at skidtet på fliserne løsnes lettere, hvorved vi kan vaske med et lavere vandtryk. Jo højere vandtryk, desto større risiko er der for at beskadige overfalden på fliserne.

Du bruger vel også varmt vand i køkkenvasken til at vaske dit service? Og når du går i brusebad, så bruger du vel også varmt vand? Varmt vand renser langt mere effektivt, og derfor skal du vælge et professionelt firma som bruger varmt vand til din renseopgave.

I princippet kan du godt selv vaske dine fliser, men det er et stort arbejde, og uden det rigtige udstyr er der stor risiko for at beskadige overfalden på fliserne.

Når det kommer til højtryksrengøring, så er vandmængden fra din højtryksrenser meget vigtigt for rengøringsevnen.
De fleste hobbyrensere som kan købes i byggemarkederne, de vasker med højt vandtryk og en lille vandmængde. Rengøringsevnen kommer altså fra det høje vandtryk, som giver en større risiko for at beskadige overfladen, da det er vandtrykket fremfor vandmængden som rengør overfladen.
Professionelle højtryksanlæg vasker med en stor vandmængde, som betyder at rengøringsevnen primært kommer fra mængden af vand, og mindre fra vandtrykket. Kan højtryksanlægget vaske med varmt vand, ja så er rengøringsevnen selvsagt forøget markant. En stor vandmængde og et lavere vandtryk er langt mere effektivt og skånsomt for fliserne.

Vil du være sikker på at få flotte rene fliser uden at overfladen beskadiges, så skal du gøre brug af et professionelt rensefirma som har et professionelt højtryksanlæg med varmt vand.

Det eneste du skal bidrage med til fliserensen er adgang til en vandhane samt at flisearealet er ryddet for alle havemøbler, krukker, køretøjer mv. Herefter klarer vi resten.

Vi tilbyder fliserens til alle typer erhvervskunder, institutioner, Det offentlige Danmark og privatkunder.

Du kan bestille en fliserens ved at:

  1. Udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden
  2. Skriv os en mail på info@jdg-specialrens.dk
  3. Ringe til os på tlf. 29 80 26 51
  4. Skriv til os på vores Facebook eller Instagram