FAQ facaderens

Her kan du se de oftest stillede spørgsmål omkring facaderens

En facaderens er en metode hvor man mekanisk renser facaden for alger og skidt. Den mekaniske afrensning foregår med et professionelt højtryksanlæg, hvor vand under tryk bruges til at rengøre overfladen på facaden.

En typisk facaderens udføres i 3. step.

Step 1. – Din facade renses helt ren ved brug af vores højtryksanlæg, hvor vi alene bruger rent og varmt vand. Vi bruger kun specialiseret og tilpasset udstyr til opgaven.

Step 2. – Efter din facade er vasket helt ren, påfører vi en algebehandling, som desinficerer overfladen for eventuelle tilbageværende alger, lav og mos.

Step 3 – Er din facade sugende, så har vi når facaden er tør, mulighed for at påføre en klar og usynlig imprægnering.

Prisen for en facaderens beregnes pr. m2 plus en opstartspakke. Herudover afhænger prisen af hvilken pakke du vælger.

En typisk facaderens koster mellem 3.500 kr. – 7.500 kr.

Nej! Du behøver ikke at være hjemme under en facaderens, blot vi har adgang til en vandhane og arealet omkring facaden er ryddet for alle havemøbler, krukker, køretøjer mv.

NEJ! Vi renser kun med rent og varmt vand. Det mener vi er miljøvenligt!

Har du tilkøbt en algebehandling til din facaderens, så algebehandler vi din facade med produktet AlgeFri N ProFF.

AlgeFri N ProFF er lovligt og godkendt af Miljøstyrelsen i Danmark. Det er tillige det eneste produkt på markedet som ikke omfattet af opsamlingskravet i Danmark. Der er således ingen afstandskrav til vandløb, søer eller andre naturlige forekomster af vand.

AlgeFri N ProFF nedbrydes primært af jordbakterier og nedbrydes til vand og CO2 uden andre restprodukter.

Vi kan facaderense i de fleste højder, det kræver blot at facadearealet kan tilgås med en lift. Vi sørger selvfølgelig for en lift, hvis det er nødvendigt til opgaven.
Vi har også egen lift i JDG SPECIALRENS.

Når facaderensen er færdig vil du ikke opleve at det har svinet din ejendom.

Under arbejdets udførelsen er det uundgåeligt at svine lidt, men vi sørger ALTID for at skylle alle omkringliggende belægninger, hegn og planter rene. Vi pudser også alle vinduer nær facadearealet, så du blot skal nyde den rene facade, uden at bekymre dig om en efterfølgende rengøring.

Vi garanterer for en pæn oprydning!

Det er vigtigt at træer og buske ikke vokser op af facaden, da det vil medvirke til en hurtige tilsmudsning af facaden. Derudover er det godt at få algebehandlet facaden, da det hjælper til at holde facaden fri fra alger, så den altid fremstår ren og pæn.

Hos JDG Specialrens tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, hvor vi 2. gange årligt kommer og algebehandler din facade. Algebehandlingen desinficerer facaden så alger og lav ikke gror på den. I en vedligeholdelsesaftale skal du ikke selv gøre noget – vi klarer det hele for dig. Vi holder selvfølgelig styr på tidspunkterne og adviserer dig inden vi kommer og algebehandler.

Vores facadeimprægnering er en klar væske som sprøjtes oven på den tørre facade efter facaderensen, og som herefter danner en usynlig barriere. Når imprægneringen er tør vil du se at din facade perler vand når det regner.

Facadeimprægneringen hjælper til at reducere fugtoptaget i facaden. For at alger, mos og lav kan gro på facaden skal de alle have fugt, og når facadeimprægneringen reducerer fugtoptaget, så får de alle svært ved at gro på facaden.

Facadeimprægnering er den absolut bedste løsning, hvis du vil sikre, at din facade fremstår pæne og ren mange år efter facaderensen.

Nej! En facaderens gør ikke skade på din facade.

Vi renser facaden skånsomt med vores højtryksanlæg, hvor vi bruger 60-70 grader varmt vand. Det varmer vand sikrer at skidtet på facaden løsnes lettere, hvorved vi kan vaske med et lavere vandtryk. Jo højere vandtryk, desto større risiko er der for at beskadige overfalden på facaden.

Du bruger vel også varmt vand i køkkenvasken til at vaske dit service? Og når du går i brusebad, så bruger du vel også varmt vand? Varmt vand renser langt mere effektivt, og derfor skal du vælge et professionelt firma som bruger varmt vand til din renseopgave.

I princippet kan du godt selv vaske din facade, men det er et stort arbejde, og uden det rigtige udstyr er der stor risiko for at beskadige overfalden på facaden.

Når det kommer til højtryksrengøring, så er vandmængden fra din højtryksrenser meget vigtig for rengøringsevnen.
De fleste hobbyrensere som kan købes i byggemarkederne, de vasker med højt vandtryk og en lille vandmængde. Rengøringsevnen kommer altså fra det høje vandtryk, som giver en større risiko for at beskadige overfladen, da det er vandtrykket fremfor vandmængden som rengør overfladen.

Professionelle højtryksanlæg vasker med en stor vandmængde, som betyder at rengøringsevnen primært kommer fra mængden af vand, og mindre fra vandtrykket. Kan højtryksanlægget vaske med varmt vand, ja så er rengøringsevnen selvsagt forøget markant. En stor vandmængde og et lavere vandtryk er langt mere effektivt og skånsomt for facaden.

Vil du være sikker på at få en flot facade uden at overfladen beskadiges, så skal du gøre brug af et professionelt rensefirma som har et professionelt højtryksanlæg med varmt vand.

Det eneste du skal bidrage med til facaderensen er adgang til en vandhane samt at området omkring facaden er ryddet for køretøjer, havemøbler, krukker mv. Herefter klarer vi resten.

Nej! Du behøver ikke at være hjemme under en facaderens, blot vi har adgang til en vandhane og arealet omkring facaden er ryddet for alle havemøbler, krukker, køretøjer mv.

Vi tilbyder facaderens til alle typer erhvervskunder, institutioner, Det offentlige Danmark og privatkunder.

Du kan bestille en facaderens ved at:

  1. Udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden
  2. Skriv os en mail på info@jdg-specialrens.dk
  3. Ringe til os på tlf. 29 80 26 51
  4. Skriv til os på vores Facebook eller Instagram